February 23, 2011

:: the making of .. (part II) ::




tadi masa rehat saje usha usha kedai "peralatan majlis" kat depan opis aku ni
selalu aku tengok, orang bawak belon lawa2 dari kedai tu
lelagi masa valentine day dulu
memang teruja la tengok, sebab belon dia mmg cantek
tapi tak pernah pon masuk, takde sebab nak masuk
tapi sebab nak buat befday party aryan, so saje la tengok
dak opis aku kata, mahal mahal barang dia
tapi tadi aku tengok, harge semua okay okay. kire mampu la
sebab, ade juga yang mahal dan ada juga yang murah
aku tengah pikir, macam mana aku nak angkut belon2 kot aku beli nanti
hahahahha

*p/s :: tapi, aku rasa takde la aku nak beli semua di sini
sebab kawan aku kate; ayunni; dekat jalan pudu lagi murah murah
nanti akan di survey


aniwei, tengs sangat kat chem yang sudi bantu aku
oh dan juga, pada ladynoe yang sangat suwit



"kedai best ni di jalan telawi ye"

oh ye, emel akan aku hantar sedikit masa lagi
sekarang aku agak bizi dan agak panik (geli saje)
sebab ni kan 1st time, so aku memang tak berapa pandai
aku arap, ramai yang akan hadir untuk meramaikan
terima kasih

2 comments:

(o_0) said...

wahhhhh teruja nye aku tgk brg² tu..
masa ko di dlm kedai mesti ko cam hilang arah kan.. hahahaha

nsb baik kuat iman.. kalo tau confirm dah beli terus =))

Sweetalk2u said...

kedai yg kt pudu tu celah mna cha..?
nnt updet kt aku..
coz aku nk cri prop tuk tragedi pg 13 march yg aku gtau ko aritu ;)

thanks 4 d info cha ♥
i'allah nnt aku try riki kedai kt jln telawi tu..