February 8, 2011

:: 29 jan - 6 feb ::

lama nya tinggal kan blog ni. cuti panjang. paham paham je la
bila tak kerja, maknanya aku akan putus hubungan dengan internet
hiikkk ^-^

29jan lepas, pagi pagi pukul 7 aku ke johor bahru.cuti panjang, so balik kampung la kan
sebelum balik, macam macam dah plan
1)isnin: dating dengan yana-my besfren
2)selasa: pegi JB nak amek kad kawen + wat paspot aryan
3)rabu: berdating + pegi spore
4) khamis: pegi lin kawen kat Batu Pahat
5)jumaat: balik KL
ni perancangan awal nya la kan
so, macam yang kita semua sedia maklum; kite hanya merancang tapi tuhan yang tentukan
dalam 5 plan aku tuh; cuma 2 saja yang terlaksana
1) dating ngan yana cancel sebab hujan turun tanpa henti + air naik dan terputus jalan
2)kad kawen x dapat amek sebab aku lupe bawak sijil nikah tapi pasport aryan dapat
3) ini jadik; pegi singapore! 1st time aryan pegi oversea.hahah
4) terpakse cancel sebab aryan tak sehat n asek meragam
5) pon x jadik. sebab si putih wat hal :(

passport aryan. hihihihi

dalam banyak2 tuh aku terkilan sebab x dapat jumpa yana & x dapat pegi lin kawen
aku dh sms lin tapi tiada balasan sampai sekarang
mesti dia terase hati
alaaa...dulu, aku pon sama. kot ada kawan aku yang tak datang; mesti terasa
tak banyak, sikit mesti ada punya. sedih
sebab kita naik pelamin bukan boleh buat ulang tayang. kau dah xkan nampak lagi da
aku mintak maaf lin
lagi lagi bila tengok pic kawen kau
ramai kawan kawan masa study kat unitar dulu
lama sungguh tak jumpa. haih :'(
entah lepas ni siapa lagi yang kahwin sebab masa tu jek kita dapat jumpa kawan kawan lama. kan?

si putih pulak macam macam rosak nya
lepas satu, satu
sedih weh. patot balik KL jumaat. last last balik KL ahad pagi
letih. sebab esok nya nak kerja da
tapi dalam hati tetap hepi sebab lama sungguh di kampung halaman

banyak sangat jadik dalam minggu lepas
ada juga lagi satu undangan kahwin kawan sekolah aku; fendi jumah (6feb)
tapi tak dapat pegi sebab aku dah nak balik da. maaf lagi :(
tapi aku tetap nak wish "selamat pengantin baru" dekat lin
mesti kau amik masa untuk maaf kan aku sebab tak datang majlis kau
tapi cakap banyak pon tak guna sebab memang salah aku
aku tak marah dan nanti nanti bila dah balik KL, kita jumpa ye
nanti aku bagi hadiah kahwin kau
selamat tempuh alam perkahwinan
kadang kadang apa yang kita bayangkan tak sama dengan realiti
jadi, nasihat aku; bersedia untuk hadap apa saja yang datang
kuatkan hati dan tetapkan hati
sebab bila hati kau tak kuat; segala apa yang kau genggam, kau akan lepas macam tu je
jadi isteri tak semudah yang macam kita sangka. betol. tak percaya? tengok lah nanti
ape pon, walau kita tak baik mana, tapi sebagai kawan; aku tetap sayang kau!
tahniah kawan! sebab dah sampai ke alam ini

selamat bersatu; lin

dan oh ye, selamat menjadi ibu kepada anak lelaki; ♥Chi
walau aku lambat 4 hari untuk tahu berita ini, tapi takpe la
yang penting kau selamat. selamat semuanya. semalam masa call kau. rasa nak nanges
kau lah kawan aku yang paling tabah dan paling kuat!
aku sayang kau sampai mati!
pada dania, dhia & dani; semoga kalian terus menyayangi mama kalian sampai bila bila


5 comments:

(o_0) said...

uiksss chi dah bersalin ke.. wahhh baby boy.. huyoOoo.. patut ah aku dok jengah blog dia xberupdate je..

syoknye dah dpt boy dah..

sian si putih rusak nye.. alahai.. nsb baik la dpt blk kl gak.. kalo tak naya je..

wah aryan dah masuk singapore.. aku xmasok² lg.. cesss !! pasport dah nk kojol dah ni.

-icha03- said...

chem
tu ah, dia deliver 3/2 tp aku tau smlm
terus call, dia kate dh sms
tp x sampai la kot
jom kite pg visit

aku pon dh nk kojol
july ni
nk kene renew da
duet..duet..duet..
huhuhu

(o_0) said...

jom visit jom.. bila??
xpenah lg pi umah br dia ni.. huhu

weh td aku dgn zam mkn kat bangsar... station 21.

-icha03- said...

chem
tu ah
bile ek?
nnt aku tny wawad
ko ade free ke?

ah ko,
mkn sini bkn nk roger aku
sll aku mkn food court situ gak tau
waaahh...western nmpk????
alaa..klu tak, leh pau ciken cop
hahahahha

(o_0) said...

aku nk roger tp time tu pkl 12.30 gitu.. awal lg ko lunch pon jam 1 kan..

pastu aku tunggu gak la pkl 1.. usha muka ko xdek pon.. budget ko lunch tempat lain ah.. blk merempit tu lalu mamak ke kedai mkn ke aku usha lg.. xdek gak muka ko.. hahahaha

len kali la.. tp len kali zam nk mkn yg sblh station 21 tu .. heheh busan asik dtg sana mkn western je.