February 17, 2011

:: mac yang makin hampir ::




lebih kurang lagi 15 hari aku nak ke umur 30 tahun
harap harap tuhan panjang kan umur aku hingga ke tarikh itu
(oh.bukan sampai tarikh itu saje. tapi lebih panjang,insyallah)
3mac wei!!! (kot kot ada yang tak tahu!) hahahah
aryan pon sambut ulangtahun yang pertama mac ini
21 mac okeh!!
aku ingat nak buat majlis sambutan hari lahir untuk aryan 21mac ni
teringin sangat nak buat birthday party untuk dia
aku tengah carik tarikh yang sesuai sebab 21mac tu jatuh hari isnin
sape2 ade idea? chem, tolong. ko hebat dalam organize party neh
haahahahha

"mummy= 30, aryan=1"


"saye sudah hampir setahun"


"anak mummy dah besar"

_____________________________________________

oh ye, untuk kekaseh gelap aku, ella; yg nun jauh di jeddah
tabah tau (entah berapa kali da aku ucap ni) tapi tu je la yang aku bole cakap
jangan asek nanges dan jangan asek pikir
ape yang jadik, mesti ada hikmah
tapi kot semua dah setel dan korang menang. kenduri beb
tapi kot xde, tuhan belom nak kasi rezeki kat kau
ape pon tawakal!
balik lekas. mac mesti dah ada sini oke
kalau kau dah balik sini, leh selalu selalu lepak dengan aku
al-maklum lah,suami suami kita busy
every weekend full. tensi mak!
hahahah

15 comments:

(o_0) said...

wahh birthday partyyyyyyyy besttt !!!!! eh 3mac ada ape eh???? huhuhu

ermmm 21 jatuh isnin.. buat hujung weekend tu la 26 or 27.. buat simple2.. buat ptg.. pkl 3 ke start.. xyah la makan berat² sgt.. goreng bihun ke nugget ke dah ok.. then buat tema kaler.. heheh cam anak buah aku br ni tema pink.. sebab gegurl.


kalo rasa umah ko sempit.. buat kat tmn tasik je weh.. kan lg best.. permaisuri !!!!.. sgt dkt.

tu saja idea terkini.

eh psl ella.. aku br dpt tau dr min.. xjd eh dia blk.. cian nye 4bulan weh xbyr giler btl.. hurmm xpe la tu ujian. kena tabah. ada hikmah utk semua tu.

Anonymous said...

24-27 Mac.. kompem x leh wat.. sbb kalo wat gak.. kompem jatoh derhaka.. huahauha

┌П┐ ‎​(•͡˛•͡)┌П┐

-icha03- said...

chem
tu ko bace komen bwh
daddy dia tarak!!
ade job ah
huhuhuh
nk buat 19 or 20 tu x leh
aku kt btg kali
best ek buat kt tasek
huwaaaaaaaaaaaaa
12 or 13 oke tak?
advance. hahahahha

incik somi
ai ai cip!

PenyeT said...

kesian aryan .. ade ke kasi duduk atas jln tar.. kuman + panas tu..

pe kate buat taun depan je bulan mac.. mungkin dh byk masa pree taun tu =))

-icha03- said...

agus
hik hik hik...

melampau ah tu
nk wat thn dpn
hahahaha

janna said...

ohhhh paling penting 19mac oke :) *senyom simpol*

-icha03- said...

ye la tuh..
hahahahha

(o_0) said...

daddy dia pegi jauh nak cr adiah utk mummy n aryan ah tu kan kan..

buat 19 kang overshadow aunty dia pulak kan.. hahahah

so as per agreed la.. lain² kita diskas later..

tungguuuuuuuuuuuu

agus ko kena dtg !!!

-icha03- said...

chem
tiba tiba rase debar2 lak
macam aryan nak naek pelamin
kah kah kah

.::WaNiE::. said...

**baca komen atas ni melampau sungguh debar cam nak naik pelamin hahaha

besday party besday party besday party

tasik??

wuuuuuuu indah !

-icha03- said...

wanie
aku dh list kn nama ko
nanti aku update date
ye?

arap arap indah la
hahaha

(o_0) said...

pasti mantop punya lah muahahahaha

PenyeT said...

mau bawak kayak la.. men kat tasik ekekeke..

-icha03- said...

chem
insyallah

agus
bole juge tuh
hik hik

Ella Mukhtar said...

buat kekasih gelapku, aku balik laa cume lambat sket maa :))

bak kate ko,sabar akan ade manis di hujungnye dan sejak itu aku senyum je kt kusi ni tgu rezeki aku dtg tersenyum2 pdku :))

ckp psl besday party,seumo idup aku pnh 2kali je pegi huhuu (nmpk sgt muke pemalu kan) huahuahuaa...

ape pun tarikhnye,aku avaiable jekssss...*nah bunge sekuntom