February 18, 2011

:: the making of ..(part I) ::




kamu kamu, err...pasal entry semalam tuh
yang pasal nak buat befday party aryan tuh
err.. kalau aku buat, korang datang tak?


tapi seriously, jangan harap makan yang sedap sedap
jangan diharap party yang super grand
sebab aku cuma buat untuk suka suka
sebab aku teruja aryan dah setahun
dan aku rasa setiap ibu bapa yang punya anak pertama;
mesti ada same feeling dengan aku
so, seriusly aku buat ala kadar, kecil kecil, biasa biasa
dan juga jemputan nye limited
jadi, siapa siapa yang sudi hadirkan diri, bagi tahu aku
aku jemput semua blogger a.k.a teman aku di ruang kecil ini
cuma tolong bagi tahu kalau sudi sebab aku mahu buat bajet
sebelum 25 FEB ye. ingat tau. minggu depan hari jumaat

pasal tempat, akan aku update
tapi buat masa ni, aku memang suka dengan pilihan tempat itu
tengs to ♥CheM
apa apa akan aku update. ye?

________________________________

oh ye, aku lupe nak bagi tau
aku memang terpakse buat advance 8 hari
sebab every weekend untuk bulan march semua full
ni jek date yang free.
so actually aryan nye befday 21mac
hikksss....

___________________________

waahh..aku rase nervous pula
macam aryan nak naik pelamin
kah kah kah

24 comments:

bAby_bEe said...

maceh atas jemputan nye...

tapi rasa2 kalau kat tasek permaisuri tu mmg laa tak dapek den nak nolong'eh... jauh bona... heheh.. m0mmyb0o sudha tidak dibenarkan merayap jaoh2 buat masa skrg.,.. kuarantin..!! 12 more days to my due date :-s hehe..

anyway epy besday my sweet aryan <3

bAby_bEe said...

yunk.. sebelum 25mac ke sebelum 25februari?

Sweetalk2u said...

i'allah.. aku dtg nnt..
rsanye ptg tu aku free dah.. :D

chik star said...

wah aryan dah nk setahunn !

klo dekat i mesti pegi punyelah. :D

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nak2 sbb x penah jumpa icha aryan n hubby lg ahaha

Intan said...

thanks atas jemputan...


kami bertiga insyallah akan hadir...aku nak pekenalkan mia pada aryan :))

mochitsuki said...

hehehe.. aku masih dalam pantang..
pelok cium aryan tuk aku k

-icha03- said...

bee
sile lahirkan dia ikot due yeee
3mac kan?
hahahah
*dah update. 25feb la

meza
tenkiu

has
ntah bile dpt jmp adif
:(

anna
yeay!!!!

intan
ehem ehem
hahahahah

-icha03- said...

mochi
ye ye
takpe...
tp sedih :(

(o_0) said...

putih biruuuuuuu

aku dah pakai weh arini.. wakakakakaka.. cam tetau je.. hakhakhak..

yeahh dah ada bj la mcm ni \:D/ tgl cr bj utk zam je.. sexcited nieh..

nsb baik bkn tema pepel :|

-icha03- said...

chem
haahah
paling senang weh
pakai jek ngan jeans..
siap. kan?
ko tolong bantu tau
aku tkde pengalaman ni..
huhuh

pepel?
wehh..itu peberet kaler ella tau
huhuhhhuhuh

^^AnGGun^^ said...

Tengs atas jemputan!

insya Allah kalo tade
pe3x hal ai datang =)

.::WaNiE::. said...

aa icha

kalau takde apa2 insyaAllah sampai kot !!!

aNaS said...

dada,

13 mac tu anibeseri aku tau.Mintak maaf tak dpt dtg sbb aku nk pi hanimun lg..;)

peluk cium utk aryan & ko jugak.Sorry eh.

-icha03- said...

wanie
yeay!

ana
dah 2 tahun ye?
alhamdulillah
x dpt jumpa adam :(
but
its oke
enjoy ur hanimun <3

Ella Mukhtar said...

aku ON :D ngeee!!~~if ko nk aku buat pape nanti kite discuss eh..papehal balik mesia dlu kan hehehehe...l0ve u :x

julie said...

nak join jugakk..
tapi.. tapi.. :( huk3..

she said...

cha..besday anak aku pn xlama..hehe..27ma2
tp aku xdpt la..mayb kt kg acap..kenduri kawin..sori ye

PenyeT said...

oOOO makk aii !!
jauh tu tarikh besday ngan masa party haha..

Insyallah kalo xde apa2 'kami' sampai..

mau bawak tepong skali.. siapla aryan.. ekekeke...

-icha03- said...

ella
aku tunggu ko dengan setia
moge dapat bersama 13mac nnt

julie
tak bole, takpe
huhuhu :'(

she
its okay
:)

agus
yeay!!!!

annamollydean said...

nak datang. nak datang.

nak jupe cha. nak main dgn aryan. ;P

hehe~

-icha03- said...

yeaayy!!!!
cha list kn nama oke
datang tau!!

bAby_bEe said...

heheh Cha.. tu laa.. 03.03.2011.. tatau laa.. seminggu jek lagi nih.. anytime from n0w on..!! wuhuu.. i am so scared bebeh..! gulp !

-icha03- said...

bee
jangan panik yee