December 14, 2011

:: dia datang... tet tet tet ::



yang di nanti nanti
yang di tunggu tunggu
yang di debar debar kan
sudah tiba
ini dia




*klik untuk tumbesaran*

ini emel rasmi dari cik HR untuk miting 2012 nanti
kalau lain lain orang sibuk pikir kan cuti tahun baru;
tapi bagi kami warga century atau Centurions,
tarikh pertama dalam tiap tahun baru adalah di nanti-nanti kan
mendebarkan. menyesakkan.
yang lain tak penting
makan makan tak penting
message bagai tak penting
yang penting;
tuuuu
tuuuu
yang di kotakkan merah itu

entah dapat tempias,
entah kan tidak
huhuhuhuhuh
ape pon, berape pon
syukran..syukran..

oke bye
semua budak opis tengah debar debar sekarang ni
masing-masing membayangkan JPO
atau atau..
hanya shopping di jalan dhoby?
hahahahhahahahah
doakan aku dapat bonus bulan bulan
(walau harapan tipis sebab masuk pon dah bulan may)
tapi tetap pasang angan-angan
sikit. sikit jeeee...
hahahaahhahahah
^-^

10 comments:

e!ya said...

wahhh npk sunggoh xcited..klu dapat berbulan2 meh kat aku skit..hahahaa

Emynz said...

Sgt excited ni sbb type pun dah huru hara, meeting taun 2013? Giler advanceeee :)) *larikkkkkk*

budakpemalas said...

ada keje kosong? kemasukan segera Jan2012 :P

Es hash ei Ka Ei en said...

yay yea yay yeaaaa
jgn lupa dtg kl belanjaaaaaa..
ahahahah suka hati je!

-icha03- said...

aya
tu la..walau keje tak cukup setahun
tapi sebok jek aku ni
hahahahah
arap nye berbulan-bulan la
hahahah

myn
dah betol kan
huh
tu lah, gementar sgt
adoiihhh

dyana
awak darah manis
mane bole dok jauh jauh
hihih

chem
insyallah
doakan ye?
;)

mochitsuki said...

haaaaaaaaaa...
masyukkkkkkkkkkkkkk..
*jeles2*

-icha03- said...

tak pyh nk jeles2 pon
belom tau lagi..
hahahah

^ cake mania ^ said...

wahh.. century kalau bonus meletop punya..

kak jgn lupa belanja kt.. hehe..

^siti^

janna said...

jgn lupe yg di sini.lalalla.

-icha03- said...

ct
belanje baby je laaa
hahaha

kakde
klu bonus aku 5 bln aku tak lupe la
hahahahah