December 6, 2011

:: tolong ::



okay. ade benda nak mintak tolong kamu kamu
kejap kejap lagi, aku nak private blog
(leceh.aku tahu)
sebab ada orang orang tertentu yang tak patot baca blog ini,
tapi secara tak sengaja telah jumpa link ini
jadi
aku minta
kalian tolong tinggal kan emel di ruang komen
kalau mahu aku invite, aku akan invite
tolong ye?
nanti aku sunyi tiada teman
:(
benci tau
tak suka private private ni
bukan artis pon..!!
kalau private ni sama macam aku tak payah tulis blog pon
haaihh :(

tolong yee???
^-^





tiba tiba rasa malas nak berblogging
heh

10 comments:

budakpemalas said...

sgt tak best kan bila perlu private blog.

penah buat dulu, siap tukar link tapi rasa lain. tak best.

meh invite meh. eh? hehe~
dyana.halim@gmail.com ;)

mochitsuki said...

mochitsuki.hitomi@gmail.com

e!ya said...

alahhh sape pulak yang gatai2 nak ceroboh nieh..jeles arr tue dgn blog ko..ermmm ok nnt invite aku tau.

yakyols@gmail.com

♥naematulsaadahismail♥ said...

im your stalker tooo..boleh ke dapat invitation?sobsob

miss.naem@gmail.com

[[•­»NuRuL«­•]] said...

invite sy gakk..suka baca blog ni tp maaflah x penah tgglkan komen.. ;)

nurul_azhan_suhaila@yahoo.com

tinie said...

sy juge hartini.badri@gmail.com

Es hash ei Ka Ei en said...

apekesssss..
aku tak bersalah!!!

aNaS said...

jgn lupe aku !

ananaoumi@gmail.com

Emynz said...

apekah ..sweetdevilgal666@gmail.com

janna said...

ko hafal email aku kot kan?kalo x,msg jek la.ape kess weh?esok pepagi text aku yerp!!!