December 6, 2011

:: johor premium outlet ::


okay. cuma nak update satu cerita
sekarang kat johor even singapore pon
masing masing sibuk bercerita pasal Johor Premium Outlet
sila layan gambar ye?













untuk lebih lanjut, sile lawat Johor Premium Outlet


aku sendiri masih tidak berkesempatan ke sini
tapi menurut cerita dari kawan kawan yang sudah pergi,
masa sekarang ini agak ramai orang la
mungkin sebab baru baru buka
kot
dan juga banyak barang yang entah season bila
tak berapa nak berkenan
mungkin sebab ramai orang dah sambar
kot

nanti lah kalau ada masa
dan juga ada DUIT
nak juga cuci cuci mata
nak beli yang betul betul berjenama
belum tentu mampu
walau walau walaupun ade less sampai 50%
cuma nak tengok jeeeee
hahahahahhahahahah

siapa siapa nak kirim
meh aku beli kan
tapi ada charge penghantaran laa
wawawawawawaa


pssttttt :: panties La Senza; rm50 = 10 helai (renda renda lagiiii)
bra La Senza; rm100 = 2 helai
baju tidur La Senza rm60

happpy shopping..!!!
^-^


dan oh yee.. kat KL tiada ye?
kat Malaysia, ini saje satu satu nye
lalalalallalala

6 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

best nyerrrrrrrr

Anonymous said...

kat kl ade LRT.. lagi besh..

Es hash ei Ka Ei en said...

dah macam Fo kat bandung eh..
fokus on satu tmpt je for shopping.

wahh menarik betul yg lasenza tu.
tgh kusut pikir duit susut.
xdek hati nk shopping.

berahi kat lasenza xberahi kat shopping...

opssss
*hrp wawad tdk baca*

-icha03- said...

anna
best
tp bile pikir duit
terus x best
hahahahah

incik somi
xde statement laen ke
hahahaha

chem
sengal
hahahahahhahahahahahha

aNaS said...

dada, ko lah harapan aku.tolong survey2kan ek utk aku..excited nk pg tgk..tp tgu dpt cuti pjg blk johor lah br lh g..

aku dgr,mmg byk brg off season/rejected item sbb tu dipanggil 'outlet'...

-icha03- said...

ana
oke deh
tunggu aku pergi nanti
tp
ntah ntah kau yg pergi dulu
ahahahah